Tizenegy ház – tizenegy tanúsítvány

Száz évet utazhat az időben az olvasó, ha elmélyed a Lakcímke weboldal Bemutatkozik az energiatanúsítvány rovatában, ahol tizenegy magyarországi épület és lakás energetikai tanúsítványát mutatja be az Energiaklub. A sorozat főszereplői között van XIX. századi társasház, ötvenes években épült vályogház, klasszikus panelépület távfűtéssel és modern többlakásos épület is.

Mit tudhat meg a tulajdonos a tanúsítványból, mi annak pontos tartalma? Hogyan nyerhet vele egy lakástulajdonos? Egyáltalán: hogy is néz ki maga a dokumentum? A Lakcímke projekt Bemutatkozik az energiatanúsítvány sorozatából minden praktikus részletet megtudhatnak az érdeklődők, és bárki számára érthetővé válik, mennyit fogyasztanak az épületek, milyen beruházásokkal lehet akár több kategóriát javítani az ingatlan energiaosztályán, és többszázezer forintot spórolni az energiaszámlán.

Az olvasók elmélyedhetnek a bemutatott lakások szakértő által készített tanúsítványának tartalmában, a legleszántabbak tanulmányozhatják a mögötte álló műszaki számításokat, illetve a tanúsító által javasolt korszerűsítési lépéseket is. A könnyebb érthetőség kedvéért az Energiaklub minden tanúsítvány mellé egy rövid, közérthető összefoglalót is készített, ami a legfontosabb adatokat és lényeges következtetéseket emeli ki.

Látogasson el a Lakcímke weboldalára és tudjon meg többet az energiatanúsításról!

A rovat készítésében az Energiaklub kiemelt szakmai partnere az EQ Kft. és a Hőtérképkészítés Kft., médiatámogató a Figyelőnet.