Társasházak, közös képviselők - újabb tréningek

Az Energiaklub 2010 őszén újabb tréningekkel folytatja a Lakcímke projektjét. Ezúttal 2 és fél hónap alatt 12 helyszínen, többek között Sopronban, Székesfehérváron illetve Esztergomban folynak a képzések az energiahatékony épületfelújítás témakörében.

A civil partnereket bevonva, önkormányzati együttműködésben szervezett tréningek első sorban lakásszövetkezeti elnököknek és szakembereknek, társasházak közös képviselőknek, valamint ingatlankezeléssel foglalkozó cégeknek nyújtanak hasznos információt.
 
A résztvevők megismerkedhetnek az egyre aktuálisabbá váló épületenergetikai tanúsítás gyakorlati kérdéseivel, a korszerűsítési lehetőségekkel, és megvalósult jó példákon keresztül követhetik végig milyen előnyökkel jár egy jól megtervezett és gondosan kivitelezett energiahatékonysági beruházás.
 
A helyszínekről, az időpontokról és a programokról a http://www.lakcimke.hu/naptar linken tájékozódhatnak az érdeklődők.
 
A tréningek megszervezésében fő együttműködő partner a Lakásszövetkezetek és Társasházak Országos Szövetsége, a LOSZ, civil partnereink az Esztergomi Környezetkultúra Egyesület, a Gaja Egyesület, a Kaptárkő Természetvédelmi és Kulturális Egyesület és a Zöld Híd Alapítvány.