Oktatóanyagok

 

Könnyen érthető, látványos, ráadásul az éghajlatváltozás és energiafelhasználás témájában hiánypótló anyagainkkal segítjük az óvodás, általános és középiskolás korosztály szemléletformálását. 

Könnyen érthető, látványos, ráadásul az éghajlatváltozás és energiafelhasználás témájában hiánypótló anyagainkkal segítjük az óvodás, általános és középiskolás korosztály szemléletformálását. 

„Miért hullik ennyi eső? Miért van olyan meleg nyáron?”  
Minél inkább érezhetők az éghajlatváltozás hétköznapi életünket is érintő következményei, annál fontosabb a gyerekek és fiatalok szemléletformálása, és minél korábban kezdjük, annál jobb! Több, a közelmúltban készült felmérés közös tanulsága, hogy a hazánkban is tapasztalható egyre szélsőségesebb időjárási jelenségek dacára viszonylag kevesen ismerik az éghajlatváltozás okait és további következményeit, akárcsak azt, hogy ezek ellen milyen konkrét lépések tehetők.

Az Energiaklub hatékony eszköztárat kínál pedagógusoknak a szemléletformáláshoz, az óvodától a középiskoláig.

Éghajlítás földindulás - oktatási segédanyag (óravázlatok, projektmunkák)

Színes oktatóplakátok 

Mérd Magad munkafüzet és tanári segédanyag

  • Segítségével a diákok az éghajlatváltozás jelenségével, okaival és következményeivel ismerkedhetnek meg, és megtudhatják, mi mindent tehetnek ők maguk is a klímaváltozás megfékezéséért.


Az Éghajlatváltozási fóliacsomag az éghajlatváltozás okait, jeleit, folyamatát, következményeit, valamint a mindennapokban is megvalósítható éghajlatvédelmi lépéseket mutatja be. Az oktatócsomag írásvetítő fóliákból és a hozzájuk tartozó, a tanárok munkáját segítő anyagból áll.

Ingyenesen letölthető elektronikus kiadvány a "Lekapcsoltad a villanyt a tanteremben?"

  • Az európai Display - középületek energiafogyasztását szemléltető - program bevezetését is segíti.

 

Kérdéseit az  [email protected] e-mail címre küldheti. Kérjük, írja meg nekünk telefonszámát a gyors ügyintézés érdekében.