Feltámad a szél?! - konferencia

  • Dátum
  • Helyszín
    Aranytíz Kultúrház, 1051 Budapest, Arany János utca 10./online
  • Részvételi díj
    ingyenes

A szélenergia hasznosítási lehetőségei Magyarországon

Az rendezvényen bemutatjuk a Szélenergiát Magyarországon is! című projektünk kutatási eredményeit a helyi önkormányzatok szélenergia iránti nyitottságáról és friss tanulmányainkat többek között a  szélenergia földgáz kiváltásában játszott szerepéről valamint a napenergia és szélenergia párhuzamos hasznosításáról. A program része lesz emellett egy panelbeszélgetés, melyen a szektor érdekelt felei – önkormányzat, ipar, civil szervezet képviselői – a szélerőmű telepítés gyakorlati vonatkozásait vitatják meg.

A szakmai program után egy közös ebéden lesz lehetőség a konferencia résztvevőinek kötetlen beszélgetésére.

A konferenciát online is közvetíteni fogjuk, a regisztráltak számára 1 nappal az esemény előtt küldünk csatlakozási linket.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot legkésőbb december 8. 12 óráig: https://forms.gle/FVrTLv9VMfirzB1aA. Frissítés: A regisztrációs felületet szükség esetén előbb is lezárhatjuk!

Az esemény részletes programterve a lenti linkről letölthető.

A szabályozások várható változása miatt rendkívül aktuális témát feldolgozó konferenciánkra szeretettel várjuk szakmai szervezetek, önkormányzatok, ipari szereplők civil szervezetek képviselőit és minden olyan érdeklődőt, akit a szélenergia hazai jövőjének kérdése foglalkoztat.