A fenntartható települési energiagazdálkodás és a Polgármesterek Szövetsége Magyarországon (képzés és konferencia)

Az ENERGIAKLUB és az Energy Cities európai városszövetség polgármesterek és szakemberek számára rendez képzést a települési energiagazdálkodásról és a Covenant of Mayors programról 2011. március 22-én, Budapesten.

Egyre több önkormányzat ismeri fel a hatékony energiagazdálkodás jelentőségét, melynek segítségével nem csupán pénzt takaríthat meg, de függetlenebbé válhat, tisztább és élhetőbb környezetet biztosíthat a lakóinak, és hozzájárulhat a klímaváltozás mérsékléséhez is. A rendezvény ahhoz nyújt segítséget, hogy a résztvevők is megvalósíthassák a fenti célokat, és - a megfelelő tudás és eszközök birtokában -csatlakozzanak a fenntartható energiagazdálkodást folytató települések csoportjához.

A képzés több olyan kérdést érint, amire szükség lehet egy valóban hatékony energiagazdálkodási tervhez - a hazai és nemzetközi tapasztalatoktól, a pályázati és más projektfinanszírozási lehetőségeken át a példaértékű, sikeres önkormányzati projektekig.

Ideje: 2011. március 22. 10.00

Helye: Budapest, 1056 Váci utca 62-64, II. em Díszterem

A konferencia programját innen töltheti le.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze a [email protected] email  címen, vagy az alábbi linken található jelentkezési lap segítségével 2011. március 17-ig

A képzést a KvVM Zöld Forrás és az Európai Bizottság ManagEnergy programja támogatja.