MULTIPLY - Versenykiírás önkormányzatok részére

Az Energiaklub hároméves nemzetközi projekt keretében versenyt hirdet az integrált városfejlesztés és energiahatékonyság témájában élen járó, példamutató, illetve a tanulni vágyó önkormányzatok számára.

A verseny módszertanát nemzetközi kritériumrendszer követelményei alapján fejlesztettük ki, a résztvevő önkormányzatoknak az oldal alján letölthető kérdőívek segítségével adatot kell szolgáltatniuk az épületállományuk összetételéről, azok energiafogyasztásáról és a megújuló energia használatáról, a jelenlegi és tervezett épület-felújításokról, az önkormányzat stratégiáiról, a közlekedésfejlesztésről, illetve az energiahatékonysági és településrendezési szempontokat is figyelembe vesszük a pontozásnál.

A versenyre nevezni az önkormányzatok által szabadon választott településrésszel lehet.

A versenyben azok az önkormányzatok szerepelhetnek jól, ahol már előremutató intézkedések fogalmazódtak meg, illetve megvalósított fejlesztések is történtek a felsorolt területeken.

A projekt második szakaszában a verseny nyertesei és a kiválasztott tanulni vágyó önkormányzatok egymást segítve, egymástól tanulva értékes tudás birtokában Energia Terveket készítenek majd, valamint egy hálózat részét alkotják (networking) hazai és nemzetközi szinten is.

A verseny győzteseként bemutathatja innovatív megoldásait a szélesebb hazai és nemzetközi közönségnek is. Tanulni vágyó önkormányzatként pedig a legjobbaktól tanulhat. A díjakról bővebben a letölthető információs csomagból tájékozódhat.

Mi segítünk, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a MULTIPLY projektben való részvételéből!

A jelentkezéseket az oldal alján letölthető információs csomagban leírtak szerint a következő email címre várjuk: [email protected].

A kérdőívek beküldési határideje: 2019.09.30.*

*Kérjük, hogy a kérdőíveket számítógéppel töltsék ki (a letölthető Word fájl szerkeszthető).


Ha véleményed vagy kérdésed van, írj a bejegyzés szerzőjének!
Pej Zsófia [email protected]