Legyen Ön is MULTIPLY-díjas!

Nyerjen ingyenes továbbképzést önkormányzati dolgozók részére!

Még 2 hétig lehet jelentkezni Példamutató vagy Elkötelezett település kategóriákban az ENERGIAKLUB versenyére.

                                  

Az Energiaklub hároméves nemzetközi projekt keretében versenyt hirdet az integrált városfejlesztés és energiahatékonyság témájában élen járó, példamutató, illetve a tanulni vágyó önkormányzatok számára.

A verseny díjátadó ceremóniával zárul, melyre várhatóan 2020 elején kerül sor előre láthatóan a Green World kiállítás keretében, és ahova várjuk a versenyben résztvevő önkormányzatok képviselőit, szakértőket, szponzorokat és a sajtót is.

A Példamutató és az Elkötelezett települések kategóriában nyertes illetve kiválasztott önkormányzatok közösen vesznek részt a továbbképzéseken. A képzések és konzultációk eredményeképpen Energia Tervek is kidolgozásra kerülnek az Elkötelezett települések számára. Az Elkötelezett települések részére egy plusz alkalmat biztosítunk a tanultak megosztására és az elkészült Energia Tervek bemutatására.

A workshop sorozat különleges része a nemzetközi konferencia, melyre ingyenes eljutást, ellátást és részvételt biztosítunk a projektben résztvevő önkormányzatok számára.

A jelentkezéseket a következő email címre várjuk: [email protected].

A jelentkezéshez szükséges kérdőívek, valamint bővebb információ a versenyről: https://www.energiaklub.hu/hirek/multiply-versenykiiras-onkormanyzatok-reszere-4716

Nemzetközi honlap: http://www.citiesmultiply.eu/en/

Nemzetközi partnereink:

  • DUH/Environmental Action Germany, Németország
  • Polish Network Energy Cites (PNEC), Lengyelország
  • Climate Alliance Austria (CAA), Ausztria
  • Legambiente, Olaszország
  • IVL - Swedish Environmental Research Institute, Svédország
  • Posad, Hollandia