Lakcímke kampánysikerek országszerte

Az Energiaklub által indított Lakcímke kampány elmúlt két hónapja alatt közel 50.000 érdeklődő találkozhatott a Lakcímke standdal, amely az együttműködő 11 hazai civil szervezet közreműködésével 28 település 42 rendezvényén jelent meg.

A rendezvényekre látogatók közül több mint háromezren kértek alapszintű energetikai tanácsadást és az adott időszak alatt további 5.500 látogató tekintette meg honlapunkat illetve igényelt ingyenes kiadványunkból.
 
Tanácsadói tapasztalataink alapján az érdeklődők nagy része habár hallott a 2009. január 1.-től új lakások esetében bevezetett energetikai tanúsítványról, arról információi hiányosak voltak, számos kérdést vetettek fel a tanúsítás gyakorlati, kivitelezési lehetőségeiről. Szinte valamennyi érdeklődő számára tudtunk további hasznos és új információval szolgálni az otthoni megtakarítási lehetőségekről és arról hogyan kerülhet magasabb energetikai kategóriába ingatlanuk.
 
A következő 1 hónap alatt szinte minden napra jut még egy rendezvény az ország különböző pontjain, ahol Lakcímke standdal és ingyenes energiahatékonysági tanácsadással várjuk az érdeklődőket. Azok, akik nem tudnak jelen lenni a 30 rendezvény egyikén sem, a 411-3518-as telefonszámon, vagy a www.lakcimke.hu oldalon igényelhetnek az ingyenes ismeretterjesztő kiadványból. Még nem késő hogy Ön is találkozzon a Lakcímkével!