Energiahatékonysági kampány a Zoltek Magyarország Zrt.-nek

Az Energiaklub szakmai közreműködésével elindult a magyarországi Zoltek Zrt. energiahatékonysági kampánya, azzal a céllal, hogy különböző módszerekkel hívjuk fel a vállalat dolgozóinak figyelmét az energiatakarékosság fontosságára, mind munkájuk, mind magánéletük során.  A kampány során plakátokkal, ötletversennyel, különböző játékokkal és akciókkal is találkozhattok. A kampányunk mottója: „Kevesebb energiával, a hatékonyabb termelésért!”

A kampány a hivatalos logójának tervezésével vette kezdetét, majd az arculati elemeket követően elkezdtünk dolgozni 5 figyelemfelkeltő plakát tervezésével. A plakátok több témát ölelnek fel, többek között azt is szeretnénk megmutatni, hogy a Zoltek Zrt. és a dolgozók, hogy vállalnak szerepet munkájukkal a zöldenergiára történő átállásban. A plakátokkal emellett megmutatjuk, hogyan lehetnek a dolgozók energiatakarékosak az irodában és mit tehetnek otthonunk szigeteléssel, kisebb nagyobb volumenű beruházásokkal az alacsonyabb rezsiszámlák érdekében.

A tanácsok átadása mellett kvízekkel és játékokkal szeretnénk ösztönözni, hogy javaslatainkat a gyakorlatba is átültessétek.  Az meghirdetett ötletversennyel pedig mind az üzemi, mind az irodai dolgozóktól várja majd a cégvezetés  azokat az energiahatékonysági ötleteiket, melyekkel a vállalat véleményük szerint még több energiát tud spórolni.