Az Energiaklub adományozói tájékoztatója

Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy az Energiaklub Szakpolitikai Intézet és Módszertani Központ; (1056 Budapest, Szerb utca 17-19.; adószám: 18076592-2-41; Adatvédelmi Nyilvántartási Szám 02755-0002; képviselő: Méhes Martina; www.energiaklub.hu;  [email protected]) felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A rendszeres támogatásról

A Támogató kiválaszthatja, hogy "egyszeri támogatást" vagy "havi rendszeres támogatást" ad az Energiaklubnak. Amennyiben a havi rendszeres támogatás mellett dönt, az alábbi információk vonatkoznak az ismételt tranzakcióra.  

Az ismétlődő bankkártyás támogatás (továbbiakban: „Ismétlődő támogatás”) egy, a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Támogató által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb támogatásokat lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az Ismétlődő támogatás igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen támogatói weboldalon (www.energiaklub.hu /tamogass ) kezdeményezett későbbi támogatások a bankkártyaadatok újbóli megadása és az Ön tranzakciónként hozzájárulása nélkül a Támogatott által kezdeményezve történjenek.

Amennyiben szeretné a rendszeres támogatását leállítani, kattintson az emailben kapott linkre, vagy írjon nekünk levelet az [email protected] címre.
 

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Támogatott, sem a SimplePay nem fér hozzá. A Támogatott által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Támogatott felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (SimplePay) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

 

Jelen tájékoztatót átolvastam, annak tartalmát tudomásul veszem és elfogadom.