Köszönjük a MagNet Bank Segítő bankkártya programjának!

Ezúton szeretnénk megköszönni a MagNet Bank minden Számlatulajdonosának, hogy idén is támogattatok minket a Segítő bankkártya programban! Mi pedig továbbra is azon dolgozunk, hogy Magyarországon nagyobb szerep jusson a zöld energiának!

 

A MagNet Bank Segítő bankkártya programja lehetőséget nyújt arra, hogy a MasterCard bankkártyád segítségével fontos társadalmi ügyeket karolj fel. A támogatáshoz nincs más dolgod, mint vásárláskor MagNet bankkártyádat használni! A vásárlás után a MagNet Bank automatikusan támogatja az általad választott társadalmi szervezetet. Így a jól megszokott rutinfeladatok – mint például egy hétvégi bevásárlás – újabb értelmet nyernek, hiszen minden bankkártyás vásárlás alkalmával egyben jótékonykodsz is!

Hogyan támogathatsz másokat?

A programban való részvételhez rendelkezned kell a MagNet Banknál MasterCard bankkártyával és NetBank hozzáféréssel. A támogatni kívánt társadalmi szervezetet a NetBank felületén található Segítő bankkártya menüpontban, a Támogatni kívánt társadalmi szervezet kijelölése gombbal választhatod ki. Tovább a részletes útmutatóhoz>>

Köszönjük!