Min dolgoztunk 2016-ban - és miből?

Ahogy minden évben, idén is nyilvánosan elérhetőek az Energiaklub 2016. évi, hivatalos, auditált beszámolói, pénzügyi jelentései.

Tevékenységeink pénzügyi fedezetét változatos forrásokból teremtjük elő, amelyek között vannak hazai és nemzetközi pályázatok, magánadományozók, alapítványok, önkormányzatok, cégek. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt tíz évben több mint félmilliárd forintnyi európai forrást hoztunk Magyarországra.

A 2016. évben befolyt bevételeink forrás szerinti struktúráját a lenti diagram mutatja (a részletes adatokért vidd a kurzort a diagram fölé).

 

Költségvetés 2016
Create pie charts

Az Energiaklubban 25 éve dolgozunk a zöld energia térnyeréséért, a klíma- és emberbarát, demokratikus energiatermelésért - Magyarországon, a magyar emberekért. 2016-ban is olyan projekteket és tevékenységeket valósítottunk meg, amelyekkel elérhetjük ezeket a célokat. Projektjeinkről honlapunkon és éves jelentésünkben olvashattok bővebben.

Az Energiaklub független, közhasznú szervezet. A magyar jogszabályok által előírt, részletes közhasznúsági jelentéseink a bíróság jegyzékében, az Energiaklubra szűrve érhetőek el.


Ha véleményed vagy kérdésed van, írj a bejegyzés szerzőjének!
Ámon Ada [email protected]