Huszonöt éves az Energiaklub!

Huszonöt éve dolgozunk a zöld energia térnyeréséért, a klíma- és emberbarát, demokratikus energiatermelésért Magyarországon.

Huszonöt év sok idő. Miniszterelnökök és miniszterek jöttek-mentek, velük együtt változtak az irányok, körülöttünk civil szervezetek szűntek meg. Büszkék vagyunk arra, hogy a nehezedő terepen is töretlenül, stabil stábbal működünk!

Huszonöt év alatt sok mindent elértünk, de vannak még beteljesületlen álmaink, terveink. Szeretnénk az elmúlt 25 év sikereit Veled együtt megünnepelni, és a következő 25 évhez a támogatásodat kérni.

Köszönjük kétszáznál is több partnerünknek, barátunknak, hogy eljöttetek december 2-án a születésnapi bulinkra, és együtt ünnepeltétek velünk ezt a jeles évfordulót! Köszönjük a kedves szavakat, dícséreteket és a nagylelkű támogatásokat! Több mint 300 ezer forintnyi adomány gyűlt össze születésnapunk alkalmából.

Fényképek a galériában ITT!

Ha nem tudtál ott lenni az eseményen, de szeretnéd támogatni a munkánkat, kétféleképpen teheted meg:

Vásárolj Energiaklubos pólót, vászonszatyrot magadnak, barátaidnak, családtagjainak! Itt tudsz rendelni.

Vagy egyszerűen utalj át tetszőleges pénzösszeget a bankszámlaszámunkra (HU07 10900059-00000008-72750009), és a közleménybe írd be, hogy "Boldog születésnapot!" 
/hir/ajandekozz-polot-karacsonyra

Köszönjük!

Születésnapi rendezvényünk a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatásával valósult meg.